tenker høyt.

torsdag 17. april 2008

I dag..

.. har jeg
stått opp, spist frokostbrunost medbrakt fra Norgesbesøk forrige uke, syklet, vært på forelsening i fysiologi og lært om armenes muskler og sener, varmet opp på hornet mitt, spilt Mozart og Strauss med pianist i auditoriet på høgskolen, spist Mittagessen i Mensa, vært på tyrkisk konditori og prøvd forskjellige typer Baklava (visste ikke at det fantes så søt mat), gått rundtogrundt i en fireetasjers bruktbutikk sammen med en blid estlender og en amerikaner med krøllete hår, drukket masse kaffe med masse melk, vært på tyskkurs sammen med andre innvandrere og repetert preposisjoner og kasus, drukket små øl på en lounge-aktig kafé sammen med min tyrkiske venn..
og skrevet blogg.

Jeg synes det står sånn stille her i Hannover for tiden at jeg måtte rømme til Berlin noen dager i forrige uke. Kanskje er det våren som bringer rastløsheten med seg.
Men når jeg tenker tilbake på det jeg har gjort i dag, er det jo egentlig ganske mye, er det ikke?

5 kommentarer:

Windingstad sa...

Du har gjort en hel del.
Jeg har i grunn lite til overs for preposisjoner. De burde kastes paa spraakfagets skraphaug, preposisjonene. Der de hörer hjemme.

Anonym sa...

very interesting...
but a german or english translation might be useful... ;-)
Olivier

Anonym sa...

Mmm, baklava er ganske godt, det!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.

fru Aadalen sa...

Ingebjørg!
Jeg tenkte jeg skulle vedkjenne at jeg har begynt å lese bloggen din..hihi..smyglesing gir meg dårlig samvittighet selv om ting ligger åpent på internett! Er ikke det litt rart?

Egentlig genialt med blogg som liksom er enda mer oppdaterende enn Facebook kan være. :)
Du er veldig flink til å skrive!
Jeg er veldig _lite_ flink til å skrive. Norskkarakteren min var flere hakk under alle andre karakterer, så min blogg er nesten mer bilder enn tekst.
Men du drar nok kjensel på både den ene og den andre på bilder, siden vi er en egen norsk ghetto i Gøteborg her nå. :)

klem fra nok en nordmann i eksil.

(Dagens quiz: svenskene sier norskor om norske kvinner. Hvordan kan det ha seg at svenskene har et eget ord for det men ikke nordmenn(!) selv!?)